Huize

Hoog Kerckebosch

Beschikbaar, neem contact op voor de mogelijkheden. 

Luxe zorgappartementen met woonservice en 24-uurszorg, gelegen in ruim opgezette nieuwe wijk, midden in het bos. Dat is Huize Hoog Kerckebosch in Zeist.

Huize Hoog Kerckebosch is gevestigd in het mooi nieuw pand, gebouwd in de geest van de rest van de wijk, die hier vooral bestaat uit vrijstaande woningen in Dudok-stijl. Huize Hoog Kerckebosch ligt in deelgebied De Hout een nieuwe uitbouw van de bekende villa- en buitenwijk Kerckebosch in Zeist. Winkels, een groot wijkzorgcentrum en andere voorzieningen zijn nabij. Er is volop ruimte voor parkeren.

Huize Hoog Kerckebosch

Hoog Kanje 274
3708 DN  Zeist

Vrouw des Huizes

Certificering

Nieuws & Updates

07-12-2020/Huize Hoog Kerckebosch

Leefplezier voor mensen die kwetsbaar oud worden

In Huize Hoog Kerckebosch, waar mensen met dementie of een fysieke beperking hun thuis hebben gevonden, is het elke dag een feestje. Trea Bosman, Vrouw des Huizes van deze zorgvilla van Compartijn: “We luisteren altijd al naar de wensen van de bewoners, maar sinds kort voegen we nog iets extra toe. Met Leefplezier stimuleren we medewerkers én bewoners om samen nog meer uit de dag te halen. Elke dag een glimlach op het gezicht.” 

Lees verder
22-10-2018/Huize Hoog Kerckebosch

High tea in Huize Hoog Kerckebosch

Bent u nieuwsgierig hoe comfortabel het verblijven is in een luxe woonzorgcentrum als Huize Hoog Kerckebosch in Zeist? Kom dan zaterdag 24 november een kijkje nemen én genieten van een high tea. Tussen 15.00 en 16.30 uur serveert de chefkok van Huize Hoog Kerckebosch een keur aan kleine hapjes en bijpassende theesoorten. Ook is er alle gelegenheid om kennis te maken met het gebouw en de appartementen, het verzorgend personeel en de huidige bewoners.

Lees verder
Meer nieuws

Door Compartijn.nl te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Niet meer tonen